EKİBİMİZ

YMM Gülay KOÇAK (Yönetici Ortak)

Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi (Gazi Üniversitesi) Ekonomi Bölümü mezunu olan Gülay Koçak 20 yılı aşan süre vergi dairelerinde çalışmış 2000 yılında emekliliğini takiben yeminli mali müşavir olmaya hak kazanmıştır. Vergi denetimi ve mevzuatı konusunda özel ihtisas sahibidir. Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odasi Etik Komisyonu üyesidir.

YMM Selçuk KOÇAK (Yönetici Ortak)

Gazi Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü mezunu olan Selçuk Koçak 1982 yılından 2008 yılına kadar mali müşavir olarak çalışmış 2008 yılında yeminli mali müşavir olmaya hak kazanmıştır. Vergi davaları konusunda özel ihtisas sahibi olan Selçuk Koçak mevzuata yeni içtihatlar kazandırmıştır. Halen çeşitli dergi ve yayınlarda yazılarına devam etmektedir.

SMMM Faruk Gürsel KOÇAK (Genel Müdür)

TED Ankara Koleji’nden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümünü 3,51/4,00 ortalama ile yüksek onur derecesi ile bitirmesini takiben İngiltere’de Manchester Üniversitesi’ne bağlı Manchester Business School bünyesinde finans ve iş iktisadi alanında yüksek lisansını ve Marmara Üniversitesi’ne bağli Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsünde doktorasını sürdürmektedir. İş hayatına İş Bankası’na bağlı İş Yatırım A.Ş. de ekonomist olarak başlayan Koçak, Halk Yatırım’da risk yönetimi bölümünde kıdemli uzman olarak çalışmasını takiben mali müşavirlik mesleğine adim atmıştır. Mesleki konularda ve iktisadi konularda birçok makalesi bulunan koçak, kendi bürosunda mali müşavirlik hizmetleri vermektedir. Birçok STK’da görev yapmaktadır.

EKİP ARKADAŞLARIMIZ

MURAT ULU

İdari İşer

YUSUF GÖKHAN ERCAN

Mali Müşavirlik & Denetim

HARUN YILDIZ

Mali Müşavirlik & Denetim

FİDAN AKTAŞ

Mali Müşavirlik & Denetim

BEGÜM BİÇİL

KDV İade

HÜSEYİN EĞRİ

KDV İade

RAHŞAN KÖKSAL

Mutfak İşleri

FATMA VAROL

Mali Müşavirlik & Denetim

NURTEN GÖKTAN

Mali Müşavirlik & Denetim